Oplev Christian Berner

Vores vision er at skabe innovative tekniske løsninger til et bæredygtigt samfund.
Vi leverer ikke kun de rigtige produkter, men tilbyder også tjenester, der gør at du altid kan forvente dig noget mere. På den måde forbedrer vi dagligdagen i mange brancher i hele Norden.

Vores historie

At købe tekniske komponenter, materialer og avanceret udstyr er en proces, der ofte involverer mange beslutninger, og kræver både rutine og ekspertise - og det har vi. Vores arbejde som strategisk partner og rådgiver mellem producenter og kunder, begyndte allerede for 125 år siden med en række ølbryggerier i Göteborg.

Fra den lokale bryggeribranchen til en multinational virksomhed

I 1897 startede den da 20-årige Christian Berner en virksomhed i Sverige for at importere og udvikle tekniske løsninger til bryggeribranchen i Göteborg. Grundlæggelsen af virksomheden var udgangspunktet for, hvad der med tiden blev en organisation, der hjalp med at effektivisere og optimere virksomheder i hele Norden.

Christian Berner var udadvendt. Han lærte hurtigt latin, tysk og engelsk, og da fødebyen Molde ikke gav mulighed yderligere studier, flyttede den unge nordmand til Kristiania (Oslo). 18 år gammel fik han et job hos et importfirma og fandt sig selv - takket være sine sprogfærdigheder – hurtigt involveret i en række kunderelationer.
I 1897 rejste Christian til Sverige for at undersøge mulighederne for udvidelse for sin daværende arbejdsgiver. De var ikke gode, konstaterede han. I stedet foreslog han at etablere et selvstændigt firma til det svenske marked. Sådan blev det. Tyve år gammel blev Christian – med en startkapital på 500 kr, som han fik af sin far, chef for det nystiftede selskab. Han åbnede sit kontor på Magasinsgatan 10 i Göteborg.

Fra starten blev den personlige kontakt og forståelse for kunden og kundens behov værdsat

På trods af at verdenen gennemgik et revolutionerende århundrede – med opløsning af Unionen og verdenskrige, der kom og gik – voksede forretningen. Virksomheden sørgende alltid for at være på forkant med både produkter og viden, som blev tilbudt til bryggerierne. Allerede fra begyndelsen blev den personlig kontakt, forståelsen for kunden og kundens behov prioriteret.

Godt 100 år senere, er det de samme grundlæggende værdier, der driver Christian Berner. Uanset om vi udvikler løsninger til at dæmpe støj og vibrationer, eller sikrer vandforsyningen i samfundet, er det alltid med de bedste og mest innovative produkter. Med vores førende produkter og specialviden, er vi en partner for industrier i hele norden.

Christian Berner er præget af tiden der er gået, og med mere end et århundrede på bagen, er det for os en selvfølge at fremme en miliømæssig bæredygtig udvikling. Vi tilbyder systemer og komponenter, der gør det mulig at fremstille nye produkter af genanvendelige råmaterialer.

Takket være vores bestræbelser for altid at effektivisere produktionsprocessen, bidrager vi også til et lavere energiforbrug, mindre spild og længere levetid for produktionssystemer og slutprodukt.

Vi ved ikke hvad de næste 100 år kommer til at betyde for os, men vi ved at Christian Berner fortsat vil være den virksomhed, som sætter en ære i at kunne tilbyde de bedste produkter, den højeste ekspertise, og som alltid bestræber sig på at forbedre vores kunders produktion.