På Christian Berners website anvendes cookies, som gør at websitet fungerer bedre. Ved fortsat at blive på siden, godkender du at vi anvender cookies. Læs mere

Autobag, Automated Packaging Systems

Autobag (APS) er en unik maskine, som på en enkel måde pakker produkter i kundetilpassede eller neutrale poser. Denne enkle emballage proces vokser støt, og vi har kunder indenfor alle brancher. Der pakkes produkter i de mindste og tynde poser med 4 stk. rawlplugs til de største kraftige applikationer, der fylder posen med op til 8 kg metalprodukter til f.eks. bilindustrien.

Poserne produceres på Autobag´s fabrik i England i en række plastmaterialer, f.eks i PE i forskellige tykkelser (35,50,75,100 eller 125 µ). Folien produceres efter kundens ønsker, med f.eks.tekst i hvid, sort eller kundens logofarve. Derefter konverteres foliematerialet til færdige poser, som leveres på ruller eller i kasser. Alle typer af grafik og effekter er mulige, og vi levere også posen med tekniske funktioner som Eurohul, ventilationshul eller "easy-open" funktioner. Langsgående perforering er ofte ønsket.

Udover posemaskinerne har vi også pakkeborde, automatiske tællere og semiautomatiserede løsninger til at optimere, og strømline pakningsprocessen.

Autobag - Hjemmeside

KONTAKTPERSONER