Autobag, Automated Packaging Systems

Autobag (APS) er en unik maskine, som på en enkel måde pakker produkter i kundetilpassede eller neutrale poser. Denne enkle emballage proces vokser støt, og vi har kunder indenfor alle brancher. Der pakkes produkter i de mindste og tynde poser med 4 stk. rawlplugs til de største kraftige applikationer, der fylder posen med op til 8 kg metalprodukter til f.eks. bilindustrien.

Poserne produceres på Autobag´s fabrik i England i en række plastmaterialer, f.eks i PE i forskellige tykkelser (35,50,75,100 eller 125 µ). Folien produceres efter kundens ønsker, med f.eks.tekst i hvid, sort eller kundens logofarve. Derefter konverteres foliematerialet til færdige poser, som leveres på ruller eller i kasser. Alle typer af grafik og effekter er mulige, og vi levere også posen med tekniske funktioner som Eurohul, ventilationshul eller "easy-open" funktioner. Langsgående perforering er ofte ønsket.

Udover posemaskinerne har vi også pakkeborde, automatiske tællere og semiautomatiserede løsninger til at optimere, og strømline pakningsprocessen.

Autobag - Hjemmeside

KONTAKTPERSONER

Pernille Skøtt
Pernille Skøtt
Intern Teknisk Sælger