Terlet-Terlocool_1
Terlet-Terlocool_1

Terlet Terlocool kølere

Brug af Terlocool gør processen mere fleksibel og effektiv

Fra tykke pastasaucer og marinader til flødeost og glat hummus, Terlets Terlocool, den perfekte løsning til afkøling af kolde fyldsaucer og mellemlagrede produkter samt dem, der kræver ekstra lang holdbarhed.

Terlocool kan begynde at køle produktet umiddelbart efter varmebehandlingen, afkølingen af ​​produktet er derfor hurtig og effektiv. Det betyder, at kogegryden hurtigt kan bruges igen, mens Terlocool klarer kølearbejdet.

Metoden skaber mere proceskapacitet ved at øge udnyttelsesgraden af ​​køleren og øjeblikkelig afkøling øger fleksibiliteten og den bakteriologiske sikkerhed. En anden fordel ved Terlocool er, at udstyret nemt kan tilpasses produktets viskositet og ønskede temperatur. For eksempel ved at sænke omdrejningshastighederne, kan mængden af ​​energi, der overføres til blandingen, reduceres, og temperaturen kan holdes konstant.

Kontakt os for mere information:

Jan Dehn
Jan Dehn
Produktchef, Brændere- og gas-genindvinding, Væskeprocesudstyr
  • Hurtig afkøling muliggør hurtigere og mere effektive fremstillingsprocesser

  • Skånsom behandling af produktet

  • Øget fleksibilitet med automatisering og offline køling

  • Maksimalt udbytte med minimalt produkttab

  • Længere holdbarhed på grund af hurtig afkøling, minimerer bakterievækst

  • Sovser

  • Smørepålæg og smelteost

  • Supper